6 Mayıs 2015 Çarşamba

Sisley 2015 İlkbahar/Yaz koleksiyonu

Anneler Günü’nde annelerini şık bir hediye ile şımartmak isteyenlere Sisley birbirinden güzel hediye alternatifleri sunuyor. Tarzından ödün vermeyenlerin markası Sisley’in 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda birbirinden şık elbiseler, pantolonlar, şifon buluzlar ve aksesuarlar yer alıyor.

Şehrin her haline uyum sağlayan bir gardırop hazırlayan Sisley; duygusallığın modernle harmanlandığı bir ilkbahar/Yaz modası yarattı. Koleksiyonda yer alan kısa pantolonlar, kullanımı rahat şort etekler, kesik ve boyfriend jeanler; kumaşlardan keten, organze işlemeler ve şifonlar Anneler Günü hediyeleri için iyi birer alternatif.

60’lar esintili elbiseler. Zambaklar, Hawaii gülleri veya gür tropik palmiyeler, çiçek trendi her zaman güncelliğini koruyor.

Her duruma uygun aksesuar koleksiyonu; çok ipli deri bilezikler veya post-punk efekti için siyah, bronz ve altın rengi bükülmüş iplikler kullanılan zincirlerle yaratılmış tribal rock yaka ve 50’ler ışıltısı taşıyan origami çiçeklere sahip zarif kolyelerden oluşuyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder