10 Haziran 2015 Çarşamba

Berna Arıcı'dan örgü mayolar

Türkiye’de örgü bikiniyi ilk giyen isim olarak dikkat çeken Berna Arıcı kendi tasarımlarını sunmaya hazırlanıyor. 


Oyunculuğu ve dikkat çekici fiziğiyle her dönem ilgi odağı olmayı başaran Berna Arıcı çıktığı yurt dışı tatilleri ve paylaştığı fotoğraflarla sosyal medya fenomeni olmuş bir isim. Bu sene, daha kimseler sezonu açmamışken Phuket’e giden ve oradan paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çeken Berna Arıcı sadece gittiği mekanlarla değil giydiği örgü bikini ve mayolarla da ilgi odağı oldu.


Uzun yıllar tekstil sektöründe boy gösteren annesinin ve kız kardeşinin ördüğü el emeği göz nuru bikini ve mayolarıyla objektif karşısına geçen Berna Arıcı, öyle bir trend yarattı ki Türkbükü ve Çeşme sahillerindeki pek çok mağaza onun bikini ve mayolarını satmaya başladı.


Bu ilgiden son derece memnun kalan Arıcı da sektöre girme kararı almış. Sözcü’ye konuşan ve şu sıralar kaliteli bir örgü makinası aradığını söyleyen Berna Arıcı, çok kısa bir sürede kendi markasıyla örgü bikini ve mayolarını piyasaya süreceğini açıkladı.


Oynadığı filmlerin halen büyük bir beğeniyle izlendiğini söyleyen Berna Arıcı çıktığı tatillerin ve burada giydiği kıyafetlerin kısa sürede trend topic listesine girdiğini söyledikten sonra yapımcılara seslendi ve çok ses getirecek bir tatil programına imza atmak istediğini de sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder