16 Kasım 2015 Pazartesi

Victoria's Secret podyumunun 10 yeni ismi

Geçtiğimiz günlerde New York'ta Ellie Goulding, Selena Gomez ve Weeknd'in yüksek enerjili performansları eşliğinde gerçekleşen yılın en ihtişamlı şovu Victoria's Secret, bir kez daha potansiyel meleklere kanat açtı. Aralarında yakından tanıdıklarımız da var, tanımak için zaman tanıdıklarımız da. Huzurlarınızda Victoria's Secret Fashion Show 2015'in tanımaya değer modelleri ve çoktan yükselişe geçmiş kariyerleri.

1.Vita Sidorkina

From Russia with love adlı blogunda günlük görünümlerini paylaşan, okuyucularının sorularını cevaplayan, keşiflerini ve deneyimlerini anlatan Rus model Vita Sidorkina, bu sezon kıvrımlı vücut hatları ve  düzgün fiziğiyle Victoria's Secret kadrosuna girerek en büyük hayalini gerçekleştirdi. Verdiği bir röportajda fit vücudunu hareket etme bağımlılığına borçlu olduğunu söyleyen Sidorkina, haftada üç gün boks yapıyor.

2.Kendall Jenner

Kadroya girişiyle kıdemli melek Jourdan Dunn'ı yerinden eden Kendall Jenner, Kardashian klanını şimdi de Victoria's Secret kadrosunda temsil ediyor. Victoria's Secret 2015 şovunda kardeşlerine ön sıra yasağı getiren Victoria's Secret'ın en tanıdık yeni meleği Jenner, sahneyi en yakın arkadaşı Gigi Hadid ile paylaştı.

3.Gigi Hadid

Geçtiğimiz aylarda "kıvrımlı" vücut hatlarıyla eleştirilen, podyuma yakışmadığı iddia edilen Gigi Hadid, spekülasyonlara en iyi cevabı adına açılan Victoria's Secret kontenjanıyla verdi. En büyük hayalinin gerçekleşme anını kendi Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Hadid'in kariyerinde Victoria's Secret'ın yeri ayrı.

4.Pauline Hoarau

1994 doğumlu Fransız model Pauline Hoarau, İlkbahar/Yaz 2016 sezonunda aralarında Chanel, Valentino ve Dolce&Gabbana'nın da bulunduğu tam 17 marka için yürüdü. Bugüne kadar H&M'den Tommy Hilfiger'a, Armani'den Topshop'a birçok markanın kampanyalarını süsleyen modelin Victoria's Secret şovuyla kariyerindeki tırmanışa ivme kazandırması bekleniyor.

5.Sanne Vloet

14 yaşında Holland's Got Talent yarışmasında sergilediği akrobatik hareketlerle keşfedilen Sanne Vloet, İlkbahar/Yaz 2016 sezonunda Olivier Rousteing'in süpermodellerden oluşan Balmain ordusuna adını yazdırmasının ardından Victoria's Secret'ın melekler kadrosunda da yer buldu.

6.Valery Kaufman

Sadece bu yıl DKNY, Alberta Ferretti, Coach ve Massimo Dutti kampanyalarında yer alan, Louis Vuitton, Oscar de la Renta ve Tom Ford'un katologlarını dolduran Kaufman'ın portfolyosunda bir adet de Vogue Rusya kapağı bulunuyor.

7.Leila Nda

Bu yıl Victoria's Secret şovunda yer alan Afrikalı model Leila Nda, İlkbahar/Yaz 2016 sezonunda aralarında Louis Vuitton, Valentino, Hérmes ve Dolce & Gabbana'nın da bulunduğu 26 marka için yürüdü.
8.Bridget Malcolm

Bugüne kadar Ralph Lauren, Topshop, Issa, Rodarte, Tibi, Stella McCartney gibi birbirinden önemli markalar için podyuma çıkan 1992 doğumlu Avustralyalı model Bridget Malcom, bu yıl portfolyosuna Victoria's Secret'ı ekledi.

9.Flavia Lucini

Kahverengi saçları ve gözleriyle Victoria's Secret kadrosuna esmer kontenjanından giren Brezilyalı model Flavia Lucini, Vogue Brezilya kapağıyla kariyerine hızlı bir başlangıç yapanlardan.
10.Rachel Hilbert

Bu yıl Victoria's Secret kadrosuna katılan bir diğer isim ise geçtiğimiz sezon markanın alt markası Pink'in yüzü Rachel Hilbert.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder