25 Haziran 2016 Cumartesi

Beyaz pantolon nasıl giyilir?

Beyaz pantolonları kullanmak gözünüzde büyümesin.



Yazın favori parçalarından bir tanesi beyaz pantolonlar. Kombinlemesi ve kullanması zor gibi görünse de aslında küçük ipuçlarıyla kusursuz beyaz pantolon görünümlerine sahip olabiilirsiniz. İşte beyaz pantolon kullanırken dikkat etmeniz gerekenler…

Sıcak yaz günlerinde terleten ve kalın kumaşlar yerine ince ve keten tipinde kumaşlar tercih edebilirisiniz.

Her zaman iç gösterme riski bulunan beyaz pantolonları satın alırken, transparan kumaşlardan da kaçınmanızda fayda var.

Beyaz pantolon tercih ederken büyük cepliler yerine ön tarafta bulunan gizli cepli olanları seçin. Böylece ceplerinizi doldurduğunuzda oluşan kötü görüntütü engelleyebilirsiniz.

Beyaz pantolonlarda kötü görünen detaylardan biri de şüphesiz dikişler. Seçtiğiniz beyaz pantolonların klasik jeanlerin kahverengi dikişlerinin aksine, beyaz dikişli olanlarını tercih edin.
Beyaz pantolonlarınızı kuru temizlemeye gönderiyorsanız büyük hata yapıyorsunuz. Çünkü kuru temizlemede kullanılan maddeler beyaz pantolonların sararmasına neden oluyor. Bunn yerine beyazlatıcı etkili deterjanları tercih edebilirsiniz.

Beyaz pantolonları çok seviyor ama nasıl kombinleyeceğinizi bilmiyorsanız, çok eskilerde kalan renkli bluzlarla kombinleme modasından vazgeçmenizde fayda var. Eğer beyaz pantolonlar ile zarif bir şıklık yakalamak istiyorsanız, beyaz bluzlarla kombinlemelisiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder