10 Ekim 2016 Pazartesi

Ünlülerin yeni gözdesi Saint Laurent kalp manto

Son dönemlerin en pahalı aşk hikayesi ünlü tasarım markası Saint Laurent tarafından yazılıyor!


Geçtiğimiz sezon sonbahar/kış defilesinde ilk kez gördüğümüz dev kırmızı kalpli kürk manto, son günlerde ünlülerin favori parçaları arasında yerini aldı. Saint Laurent defilesinde Hedi Slimane tarafından son parça olarak geçtiğimiz Nisan ayında bizimle tanıştırılan bu dev kalbi andıran manto, 80’ler disko konseptine sahip.

Defilenin hemen ardından Cara Delevingne üzerinde, W Magazine'in Mayıs kapağında gördüğümüz kalp manto, sonbaharın gelişiyle birlikte yeniden sokaklara taştı.

Rihanna’nın sokak stilinde karşımıza çıkan manto, Riri’nin mini şortu, bağcıklı ayakkabıları ve şapkasıyla buluşunca harika bir görünüm ortaya çıktı.

Moda haftalarının ve bloggerların gözdesi olan mantoyu geçtiğimiz hafta giyen Kendall Jenner da fotoğrafını paylaşmasıyla bu popüler aşk hikayesinin yayılmasına öncülük eden isimler arasında yerini aldı.

Saint Laurent ile yollarını ayıran Slimane, bu dev kalbi moda evine bir veda olarak bırakırken, moda severlerin büyük beğenisini toplayan kürkün fiyatı ise 15 bin dolar, yani ortalama 46 bin TL civarında.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder