25 Eylül 2017 Pazartesi

Süper kadro bir araya geldi

Moda dünyasının 1980'li ve 90'lı yıllarına damga vuran süper modeller podyumda buluştu.
Hepsi artık 40'lı yaşlarının sonu ya da 50'li yaşlarının başında olan süper modeller, Milano'daki Moda Haftası kapsamında, Versace'nin yeni koleksiyonunun tanıtıldığı defilede podyuma çıktı.
Versace'nin 2018 ilkbahar- yaz koleksiyonunun tanıtıldığı defilede genç kuşak modellerin yanı sıra Cindy Crawford, Helena Christensen, Naomi Campbell, Claudia Schiffer ve Carla Bruni defilenin sonunda Donatella Versace ile birlikte podyuma çıktı.
Lame kıyafetler içindeki ünlü modeller, geçip giden yılların kendilerinden çok da fazla bir şeyler alıp götürmediğini gözler önüne serdi.51 yaşındaki Crawford, 48 yaşındaki Christensen, 49 yaşındaki Carla Bruni, 47 yaşındaki Naimo Campbell ve 47 yaşındaki Schiffer, defileyi izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Markanon kurucusu Gianni Versace'nin ölümünün 20'inci yıldönümü olması nedeniyle de ayrı bir anlam taşıyan defilede Doutzen Kroes, Gigi Hadid, Kendall Jenner ve Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber gibi genç kuşak modeller de podyuma çıktı.
Donatella Versace'nin, markanın yaratıcısı olan Gianni Versace'nin ölümünün 20'nci yılı nedeniyle de ayrı bir önem taşıyordu. (Hürriyet)

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder