16 Ekim 2014 Perşembe

Şıklık yarışı

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, birbirinden renkli defilelerle devam ediyor. Etkinliğin ikinci gününde Tanju Babacan, İpek Arnas, Selim Baklacı, Merve Bayındır, mre Erdemoğlu, Simay Bülbül ve Zeynep Tosun yeni tasarımlarını tanıttı. 

Podyum aydınlandı
Organizasyonun ikinci günü, Karaköy Antrepo 3’te düzenlenen Tanju Babacan defilesiyle başladı. Babacan, “Aydınlanma” adını verdiği 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonu - nu tanıttı. Defilede Ebru Öztürk ve Wilma Elles de podyuma çıktı

Gökçe, tasarımlarını kliplerinde kullandığı yakın arkadaşı Tanju Babacan’ı defilede yalnız bırakmadı. Şarkıcı, defileyi Babacan’ın tasarladığı şapkayla izledi.

Gökçe, tasarımlarını kliplerinde kullandığı yakın arkadaşı Tanju Babacan’ı defilede yalnız bırakmadı. Şarkıcı, defileyi Babacan’ın tasarladığı şapkayla izledi.

2015 yazı
Genç modacı Selim Baklacı da yeni koleksiyonunu önceki gün Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da tanıttı. Baklacı’nın 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonu, cesur tasarımlarıyla öne çıktı.

Günahlarından arınmış
Emre Erdemoğlu, “Aden-Günahlarından Arınmış” adını verdiği yeni koleksiyonunu moda tutkunlarının beğenisine sundu. Defileyi Ahu Yağtu, Hatice Aslan ve Gökhan Türkmen gibi ünlü isimler de izledi.

Karma - şık
İkinci günün en çok ses getiren defilelerinden birine Simay Bülbül imza attı. 60 parçalık “Karma- Şık” koleksiyonunun tanıtıldığı, oryantal esintiler taşıyan defilede Tülin Şahin baş manken olarak podyuma çıktı. Defileyi Feryal Gülman, Neslihan Yargıcı, Hatice Aslan ve Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu da takip etti.

Zehra Çilingiroğlu, defileyi bir kız arkadaşıyla birlikte izledi.
Şıklık yarışı
Geçtiğimiz haftalarda Londra Moda Haftası’nda hazır giyim koleksiyonunu tanıtan Zeynep Tosun, önceki gece de haute couture koleksiyonunu beğeniye sundu. Londra’da coşkuyla karşılanan ünlü modacının defilesi yine yoğun ilgi gördü. Şıklık yarışına giren davetliler arasında en çok dikkat çekenler Merve Boluğur ve Yasemin Ergene’ydi.

3 defile birden
Tülin Şahin, aynı gün üç farklı defilede boy gösterdi. Ünlü manken, Simay Bülbül, Emre Erdemoğlu ve İpek Arnas defilelerinde podyuma çıktı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder