17 Ekim 2014 Cuma

Sonbahar botlarıyla stil önerileri

Sonbaharın gelmesiyle botlar da ortaya çıkmaya başladı. İşte sonbahar serinliğinde sizi sıcak tutacak kombin önerileri...

Sonbaharda en çok kullanacağınız bot modellerinden biri plastik yağmur botları. Mağazalarda renk renk ve çeşitli modellerde bulabileceğiniz yağmur botlarını isterseniz rahat taytlarla kombinleyebilirsiniz. Eğer yağmurdan korunmak istiyor ama şıklığı elden bırakmak istemiyorsanız, o halde yağmur botlarınızı şık elbise ve trençkotlarla kombinlemeyi deneyin! Oversize kazaklar, hırkalar ve botlar sonbaharın vazgeçilmez ikilisi! Havalar kalın mont giyecek kadar soğuk ama babet giyecek kadar da sıcak değilse, kısa şortunuzu yağmur botlarıyla tamamlayabilirsiniz.  


Denim parçalar en popüler çağını yaşıyor! Peki denim gömlekle kombinlediğiniz deniz etek ya da pantolonunuzu neyle kombinleyeceksiniz? Tabii ki süet botlarla! Denim parçalarınızı deri ve süet botlarla kombinlediğinizde fazla özen göstermeseniz bile muhteşem bir stile sahip olabilirsiniz. Salaş gömlekler kombinlerin en muhteşem elemanı! Eğer rahat ve şık bir stil yaratmak istiyorsanız siyah tayt, mini etek ya da skinny jeanlerinizi botlarla kombinleyin. Belinize bağlayacağınız gömlek size bonus puan getirecek!

Desenli taytlar ilginizi çekiyor mu? O halde desenli taytlarınızı uzun deri çizmelerle kombinlemeye ne dersiniz? Desenli taytlarınızı çizmelerle kombinlerken üzerinizdeki diğer parçaların mümkün olduğu kadar sade olmasına dikkat edin.  Düz, seda çizmeler ve desenli taytlarla oldukça şık sokak stillerine imza atabilirsiniz. Püsküllü botlar sonbahar kombinlerinize uçarı ve flörtöz bir hava katıyor! 2014 Sonbahar trendleri arasında yerini alan püsküller, çanta, bot ve montlarda sıkça karşımıza çıkıyor. Üstelik püskül kombinlerinize şıklık katan zamansız detayların başında geliyor.

Eğer sokak stilinizle herkesin başını döndürmeyi amaçlıyorsanız, o halde mutlaka diz üstü çizmelerden bir çift edinmelisiniz! Özellikle siyah ve bacağınızı saran modeller çok popüler. Diz üstü çizmelerinizi elbiseler, etekler ve hatta skinny jeanlerle bile kombinleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder