15 Nisan 2015 Çarşamba

DeFacto'dan safari koleksiyonu

Günlük giyimin enerjik markası DeFacto, yaz koleksiyonunda şehrin vahşi yaşantısına uyum sağlıyor.

Yeni koleksiyonları ile dikkat çeken DeFacto, Afrika’nın safari serüvenlerini şehrin merkezine taşıyor.

Farklı tasarımlarını Akdeniz rahatlığı ile buluşturan DeFacto, 2015 ilkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda vahşi doğanın ruhunu tasarımlarına taşıdı. Afrika deyince akla gelen safari turlarının tarzı, tasarımları ve renkleri DeFacto koleksiyonlarında yerini aldı.

Soft ve dinlendirici renklerin hakim olduğu koleksiyon, haki, siyah ve ecru tonları ile safari ruhunu şehre getiriyor. Safari temasının olmazsa olmazı leopar ve  yılan derisi detaylarla hareketlendirilen koleksiyonda, belden bağlanan dökümlü elbiseler ve salaş gömlekler ön plana çıkıyor.

Farklı örgü ve dokuma teknikleri kullanılarak hazırlanan kumaşların kullanıldığı seri, büyük cep, fermuar ve gold detaylar ile çok daha şehirli ve kadınsı bir hava kazanıyor. Farklı kumaşların aynı üründe birleşimi ve simli iplik detayları, koleksiyonun şıklığını bir adım daha yukarı taşıyor.

Modayı yakından takip edenlere rahatlık ve şıklık sunan DeFacto Safari Koleksiyonu ürünlerini, DeFacto mağazalarından ya da www.defacto.com.tr online mağazasından satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder