3 Ağustos 2015 Pazartesi

Lilyandrose plaj koleksiyonu

Eylül ayı, her ne kadar sonbaharın geldiğini işaret ediyor olsa da yoğun iş temposu sebebiyle henüz tatile çıkamamış olanlar ve yaz aşıkları için hala deniz,kum ve güneş demek! Tatil bavulunuzu henüz hazırlamadıysanız Lilyandrose’un koleksiyonuna mutlaka göz atın.


LILYANDROSE, günlük hayatındaki şıklığı plaja yansıtmak isteyen kadınlar için rengarenk, şık ve kaliteli seçenekler sunuyor. Markanın imzası haline gelen özel kumaşın, nakışların ve boncuk işlemelerinin göz doldurduğu, rengarenk mayo ve bikiniler ile güneşin tadını çıkarırken plaj modasını yakalayın.

LILYANDROSE’un 2015 plaj koleksiyonunda, 70’ lerdeki zıtlıkların uyumunu, asimetrik detayları, çapraz kesimleri ve hippi tarzından parçaları bulmak mümkün oluyor. Düşük omuzlu bikiniler, salaş tunikler ve plaj pantolonları 70’lerin özgür ruhunu plaja yansıtıyor.

Etnik desenler ve işlemeler kullanılarak; metal ve boncuk aksesuarlarla zenginleştirilen koleksiyon; etnik ilhamlı modelleri ile bohem tarzı seven özgür kadınların gönlünü fethetmiş görünüyor.


Sokak modasında sıkça rastladığımız crop top’lar ve büstiyerler de hem şık hem sportif bir görünüm isteyenler için muhteşem bir seçenek olarak koleksiyonda yerini alıyor.


Yazın cıvıl cıvıl renklerini, alışılmışın dışında formlarda, farklı vücut tipleri için farklı tasarımlarla bulabileceğiniz marka, plaj giyimi podyuma taşıyor. LILYANDROSE, sadece denizde güneşlenirken değil aynı zamanda akşamüstü partilerinde dikkatleri üzerinize toplayacağınız mayo ve bikiniler tasarlıyor. Derin göğüs dekolteli mayolar, plaj partilerinde farklı, şık ve iddialı olmak isteyenler için ideal.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder