18 Ekim 2015 Pazar

İzmir,Malatya,İstanbul,Bahçelievler

İzmir, Urfa, Malatya ve İstanbul’da yer alan 30 imalatçı bir araya geldi, marketlere karşı güç birliği yaptı. Hekzan markası adı altında kendi mağazalarını açan imalatçılar, 1 TL’ye seri sonu ayakkabı, 16.50 TL’ye bot satmaya başladı.

Türkiye genelinde 21 mağazaya ulaşan, 22’nci mağazasını İstanbul Bahçelievler’de Hekzan Ayakkabı Koordinatörü Mustafa Bahçekapılı, mağazadaki tüm ürünlerin yüzde 100 yerli üretim olduğunu söyledi.
Mustafa Bahçekapılı, sözlerine şöyle devam etti: 
Hedef 30 mağaza
“Üretici firmalarımız hammaddeyi vadeli almadığından nakit alımla elde ettiği iskontoyu fiyatlarımıza yansıtıp perakende fiyatına ulaşmış olduk. Şu anda para kazanıyoruz diyemesek de makinelerimiz durmadan çalışıyor. Eleman çıkarmıyoruz, aksine istihdam sağlıyoruz. Mağaza sayımız arttıkça kâr da etmeye başlayacağız. Bu yılın sonuna kadar 30 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Yeni mağazamızda 1 TL’ye seri sonu ayakkabı, 7.5 TL’ye unisex ayakkabı, 16.50 TL’ye bot, 29 TL’ye hakiki deri ayakkabıyı tüketiciye ulaştıracağız. Mağaza sayımız arttıkça bu fiyatları korumaya devam edeceğiz.” Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder