5 Aralık 2016 Pazartesi

Gigi ve Bella Hadid kardeşler 'en iyi model' olma yarışında

Gigi Hadid ve Bella Hadid bu gece düzenlenecek olan İngiliz Moda Ödülleri gecesinde, 2016 Uluslararası Yılın Modeli yarışması için mücadele edecekler. 


İşte skandaları, aşkları, servetleri hatta attıkları her adımla olay olan ikili hakkında bilmeniz gerekenler...

Gigi ve Bella Hadid kardeşler, geçen hafta katıldıkları Victoria’s Secret defilesiyle, yılın en büyük şovunda birlikte yürüyen ilk kardeşler oldu.


21 yaşındaki Gigi Hadid ile 20 yaşındaki Bella Hadid, bu defa 2016 Uluslararası Yılın Modeli yarışması için yarışacaklar.


Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Balmain, Marc Jacobs, Topshop ve Dior gibi pek çok uluslararası markanın kampanyasında yer alan kardeşlerden Gigi Hadid 13 milyon dolar, Bella Hadid ise 3 milyon dolarlık servete sahip.


Bu gece gerçekleşecek İngiliz Moda Ödülleri gecesinde yarışacak olan ABD’li kardeşler, aynı zamanda Twitter ve Instagram’da milyonlarca takipçiye sahip. Bu da onları her attıkları adımla takip edilir hale getiriyor. Skandalları, sevgilileri ve servetleriyle adlarından söz ettiriyorlar.


Her ikisi de ses getiren ilişkiler yaşıyor. Gigi Hadid, One Direction grubunun eski solisti Zayn Malik’le ilişki yaşarken; Bella Hadid, gerçek adı Abel Tesfaye olan müzisyen The Weeknd’den yeni ayrıldı.


İşte, Londra’daki Royal Albert Hall’da dört bin kişinin katılımıyla gerçekleşecek ödül gecesinde yarışacak olan kardeşlere dair bilinmesi gerekenler...


GIGI HADID

Yaş: 21

Boy: 1,79 metre

Nasıl model oldu? Gerçek adı Jelena olan Gigi Hadid, iki yaşında Guess’in kampanyasında yer alarak moda kampanyalarının aranan yüzü haline geldi.


Nesiyle ünlü: Victoria’s Secret markası için verdiği iç çamaşırlı pozlarla ünlü.

Tanıtım yüzü olduğu markalar: Maybelline, Guess jeans, Evian, BMW, Tommy Hilfiger, Versace.
Mal varlığı: 13 milyon dolar

Ünlü arkadaşları: Şarkıcı Taylor Swift ve model Kendall Jenner


Sosyal medya: Instagram’da 26 milyon, Twitter’da 3,5 milyon takipçi.

Skandalları: Sunuculuğunu üstlendiği Amerikan Müzik Ödülleri gecesinde sahnede Melania Trump taklidi yapmasıyla eleştirildi. Tepkiler karşısında özür dilemek zorunda kaldı.


Sevgilileri: One Direction grubunun eski solisti Zayn Malik’le birlikte olan Gigi Hadid, daha önce şarkıcı Nick Jonas ve yarış sürücüsü Lewis Hamilton’la birlikte oldu.


BELLA HADID

Yaş: 20

Boy: 1,75 metre


Nasıl model oldu? Profesyonel binici olmak isteyen Bella Hadid, 2013 yılında Lyme hastalığı (Bir tür kene ısırması sonucu insana geçen bakteri hastalığı) nedeniyle modelliği seçti.


Nesiyle ünlü: Geçen yıl Cannes Film Festivali kırmızı halısında giydiği kırmızı elbiseyle verdiği poz onu meşhur etti. Ayrıca GQ, Flare ve Vogue Paris’e çıplak pozlar verdi.

Tanıtım yüzü olduğu markalar: Dior, Ralph Lauren, Topshop, Balmain, Marc Jacobs, Victoria’s Secret ve Botkier Bags.


Mal varlığı: 3 milyon dolar

Ünlü arkadaşları: Model Cara Delevingne, aktör Stephen Baldwin’in kızı Hailey ve model Kendall Jenner.


Sosyal medya: Instagram’da 8,2 milyon, Twitter’da bir milyona yakın takipçi.

Skandalları: 2014 Temmuz’unda, 17 yaşındayken, Los Angeles’ta alkollü araç kullanmaktan tutuklandı. 25 saat boyunca kamu hizmeti ve 20 saat Alkolikler Birliği toplantılarına katılarak cezasını çekti.


Sevgilileri: Son sevgilisi, gerçek adı Abel Tesfaye olan müzisyen The Weeknd’di. Mayıs 2015’te başlayan ilişkileri bu yıl ekim ayında sona erdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder