18 Şubat 2017 Cumartesi

Beren Saat'in kıyafeti o yıldızla aynıymış

GQ Türkiye, Clear sponsorluğunda 2016’da başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. Şıklık yarışının yaşandığı gecede en dikkat çeken isimlerden biri olan Beren Saat'in kıyafetinin Hailee Steinfeld Golden Globe Awards'taki tercihi ile benzerlik göstermesi dikkat çekti. Ancak Beren saat bu hataya düşen tek isim değildi. Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer de benzer bir durumla karşı karşıya kaldı.
GQ tarafından dünya çapında 21 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl beşinci kez düzenlenen “GQ Türkiye Men of the Year” ödül töreni 15 Şubat Çarşamba akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşti. Gecenin en dikkat çeken isimlerinden biri de Beren Saat oldu.
Beren Saat, Ozan Açıktan’a “Yılın yönetmeni” ödülünü verdi. Oyuncu, Özgür Masur imzalı kıyafetiyle göz doldurdu.

Ancak Beren Saat'in kıyafetinin Hailee Steinfeld'ın Golden Globe Awards ödül töreninde giydiği kıyafetle arasındaki benzerlik dikkat çekti.

Cesur ve Güzel dizisindeki performansıyla en iyi aktör ödülünü alan Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer de benzer bu durumla karşı karşıya kaldı.

Stilist Başak Dizer'in çok konuşulan kıyafetinin Dilan Çiçek Deniz'in daha önce tercih ettiği bir elbise ile benzerlik göstermesi de dikkatlerden kaçmadı.
Dilan Çiçek Deniz; Altın Kelebek Ödül töreninde Başak Dizer gibi bir omzu açık, derin yırtmaç ve göğüs dekolteli beyaz bir elbisesi tercih etmişti.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder