12 Kasım 2014 Çarşamba

İddialı topuklular, gotik danteller, yılan derisi detaylar

Matraş yeni koleksiyonundaki kadın ayakkabı modelleri ile hem feminen detaylara vurgu yapıyor, hem de erkeksi gücün çekiciliğini kullanıyor.

Matraş’ın 2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, iddialı modelleriyle mağazalarda yerini aldı. Hangi tarz olursa olsun kadınlar bu sezon stilinin zirvesinde mükemmelleşecek.

Matraş’ın 2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu mağazalarda yerini aldı. Marka kadınlar için tasarladığı çarpıcı modelleriyle yeni sezona çok hızlı bir giriş yaptı. Matraş’ın yeni koleksiyonundaki ayakkabılar feminen detaylara vurgu yapan modellerden erkeksi hatların güçlü çekiciliğini kullanan seçeneklere kadar çok çeşitli bir yelpaze sunuyor. İddialı yükseklikte topuklar, gotik danteller, steampunk modeller, cazibeli babetler ve yılan derisi detaylar ile Matraş kadını bu sezon hangi stili sahiplenirse, o stilin zirvesinde mükemmeliyeti tadacak.

Matraş, şıklığın ayrılmaz parçası olan deri giysi, ayakkabı ve aksesuarlara sahip olmayı isteyen herkesi, mağazalarına ve www.matras.com adresindeki sanal mağazasına davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder