17 Aralık 2015 Perşembe

Erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu 5 parça!

Kadınlar kendileri için mi, başka kadınlar için mi, yoksa erkekler için mi giyinir? Bu soruyu tek bir cevapla yanıtlamak elbette zor. Şu bir gerçek ki kadınlar öncelikle kendilerini içinde iyi hissettikleri için şeyleri giymek isterler. Yine de merak ediyoruz, acaba erkekler kadınlarda en çok neyi çekici buluyor?

Mini


Haber ile ilgili metin girin!.

Mini, listenin yine ilk sırasında. Dört mevsim rahatlıkla giyilebilen mini etek ve elbiseler, farklı kombinler yaratmaya da müsait. Öneri; ters köşe yapın ve sneakerlarla klasik etekleri buluşturun. Bu yaz dikkat çeken, büyük ve renkli desenleri gardırobunuza ekleyin. 

Dekolte


Haber ile ilgili metin girin!.

Dekolte ama dozunda! Çekiciliğini kaybetmeyen dekolte, her sezon kıyafetlerde kendine farklı bir yer buluyor. Yapılan araştırmalara göre erkeklerin en çekici bulduğu şey sırt dekoltesi. Dekolteyi gardırobundan eksik etmek istemeyenler için bir öneri; kıyafetin tümünde bir denge yaratması için sadece sırtta, omuzda veya bacakta olması yeterli. 

Skinny


Haber ile ilgili metin girin!.

Vücudu saran ve bol renk alternatifiyle ilkbahar-yaz sezonunda da vitrinleri ele geçiren skinny (dar) pantolonlar, erkeklerin çekici bulduğu parçalar arasında. Pantolonlarınızı tamamladığınız bluz, tişört ya da kazakların önemli olduğu unutmayın. Öneri; Biraz fazlalığınızın olması skinny giymenize engel değil. Üst kısımda dökümlü modeller kullanabilirsiniz. 

 

 Bol erkek gömlekleri


Haber ile ilgili metin girin!.

Araştırmalara göre erkekler kendi gardıroplarından çalınış parçaları giyen kadınlara bayılıyorlar. Dolayısıyla kombinlerinize bol erkek gömleğini ekleyebilirsiniz. 2015 yazında öne çıkan maskülen akımı varken bunu avantaja çevirebilirsiniz. Öneri; gardırobunuza beyaz gömlek eklemeyi unutmayın. 

Topuklu ayakkabı


Haber ile ilgili metin girin!.
 Topuklu ayakkabıyı seksi bulmayan erkek neredeyse yok ancak kırmızı ayakkabının yeri bir başka! Kırmızı bir rujla bu etkiyi %100 arttırabilirsiniz.(gittigidiyorblog)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder