13 Ocak 2017 Cuma

2016 Yılının Dikkat Çeken Gelinleri

2016'da evlenen ünlüler sadece düğünleriyle değil gelinlikleriyle de dikkat çektiler. Peki, 2016'da gelin olan güzel ünlülerimiz nasıl gelinlikler giydiler?

1- Burcu Biricik Yetkin 
Oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı sevgilisi Emre Yetkin nikah masasına oturdu. Bahçeköy Korupark'ta kır düğünü konseptinde yapılan törende güzel oyuncunun gelinlik tercihi Banu Güven tasarımı bir model oldu.

2- Sena Ağaoğlu 
Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu, işadamı Mustafa Kırcal'ın oğlu Koray Kırcal'la evlendi. Sena Ağaoğlu'nun 300 bin Euro değerindeki gösterişli Zuhair Murad gelinliği çok konuşuldu.

3- Pınar Dilek 
Pınar Dilek ve Tarkan Tarabya’daki villasında sade bir törenle evlendi. Pınar'ın dantel detaylı ve omuz dekolteli bu gelinliği, ünlü İspanyol gelinlik markası Pronovias imzası taşıyor.

4- Neslihan Atagül
İki yıldır birlikte olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, iki yıldır süren birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Düğün Kanlıca'daki Ajia Otel'de gerçekleşti. Törende Neslihan Atagül, Vakko Wedding markasının derin göğüs dekolteli, taş işlemeli, dantelli gelinliğini tercih etti.

5- Başak Dizer 
Kıvanç Tatlıtuğ uzun süredir beraber olduğu stil danışmanlığı yapan Başak Dizer'le Paris'te evlendi. İçi uçuk mavi, üzeri dantelimsi işlemeli, vücuda oturan yarım balık elbisenin tasarımı Özgür Masur'a ait.

6- Sinem Kobal 
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ayvalık Cunda adasında ki Ortunç Otelin bahçesinde yapılan törenle evlendi. Sinem Kobal’ın Tuana Büyükçınar tasarımı sade gelinliği oldukça dikkat çekti.

7- Ezgi Eyüboğlu 
Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım dünya evine girdi. Esma Sultan Yalısı’nda dünya evine giren çift, oldukça güzel bir düğüne imza attı. Prenses bir gelinlik giyen Ezgi Eyüboğlu, uzun kolları ve çiçek desenleri bulunan gelinlikle oldukça zarif görünüyordu.

8- Eda Özerkan
Ünlü ve sevilen oyuncu Timur Acar kendisi gibi oyuncu olan aynı dizide de rol aldıkları Eda Özerkan ile nikah masasına oturdu. Straplez , askılı ve kabarık gelinlik giyen Eda Özerkan oldukça zarif görünmekte. Gelinliğin üst tarafı ve askılarında ki işleme detayları oldukça hoş görünmekteydi. Kabarık kısmında tül detayı ve uç kısımlarındaki dantel detayları ve gelinliğin ön tarafında bulunan beyaz kurdele gelinliğe ayrı bir hava katmış.

9- Sinem Öztürk 
Kiralık Aşk dizisinin Yasemin'i Sinem Öztürk, ünlü reklamcı Mustafa Uslu ile dünyaevine girdi. Özgür Masur imzası taşıyan bir gelinlik giydi. Üçüncü kez gelinlik giyen Sinem, bu kez sade bir gelinlik giymeyi tercih etti. Güzel oyuncu, mini sırt dekolteli bu ışıltılı gelinlik içerisinde adeta bir kuğu gibiydi.

10- Burcu Kara 
Burcu Kara ve yönetmen nişanlısı Fırat Parlak, Belçika'nın başkenti Brüksel'de evlendi. Törende Burcu Kara, Tuvana Büyükçınar imzalı etek kısmı saten, kolları sallantılı ve boğazlı bir gelinlik giydi.

11- Gülşen 
Şarkıcı Gülşen ile aranjör Ozan Çolakoğlu, 5 yıllık beraberliklerinin ardından 11 Haziran Cuma günü İspanya'nın Barselona kentinde dünyaevine girdi. Modacı Hakan Yıldırım'ın tasarladığı bir gelinlik giydi.

12- Işın Karaca 
Işın Karaca, çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş'la evlendi. Gece de iki gelinlik giydi ve tercihi Akay gelinlik oldu.

13- Merve Şarapçıoğlu 
Televizyon ekranlarında istenen dizilerin ve sinema filmlerinin sevilen ismi Berk Oktay nişanlısı Merve Şarapçıoğlu ile nikah masasına oturdu. Merve Şarapçıoğlu’nun gelinliğinde sadelik ve şıklık ön plandaydı. Straplez uzun gelinliğin başlangıcından uçlarına kadar dantel ve tül detaylı ve oldukça sade çok şık bir gelinlik tercih etti.

14- Ece Binay 
Mahsun Kırmızıgül uzun zamandır birlikte olduğu avukat sevgilisiyle Los Angeles'ta dünya evine girdi. Klasik tarzda bir gelinlik tercih eden Ece Binay, uzun kuyruklu gelinliği ve de uzun duvağı ile adeta ışık saçıyor. Kuyruk kısmında sık dantel işlemelerle detaylandıran şık gelinliğini, açık bıraktığı sade saçlarıyla tamamladı.

15- Aylin Özer 
Ünlü şarkıcı Gökhan Tepe vokalisti Aylin Özer ile 2 yıllık birlikteliğini evlilikle noktalandırdı. Aylin Özer oldukça şık bir gelinlikten yana tercihini kullanmış . Detaylar ise gelinliğe ayrı bir hava ve şıklık katmıştır. Aylin Özer gelinliğinde straplez uzun kabarık tül ve dantel detayları olan oldukça şık ve göz dolduran bir model tercih etmiştir.

16- Derya Karadaş
Derya Karadaş, kendisi gibi oyuncu olan Haki Biçici ile evlendi. Karadaş’ın gelinliğini ünlü modacı Özgür Masur tasarladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder