10 Ocak 2017 Salı

2017 Yazı İçin Bilmeniz Gereken 4 Trend

1-İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonlarında dikkat çeken bir diğer nokta sarı renk oldu. Victoria Beckham, Roksanda ve Fendi gibi ünlü markaların koleksiyonlarındaki parçalarda sıkça gördüğümüz sarı ve hardal rengi, önümüzdeki yaz da sokak modasında ve diğer markalarda etkisini göstereceğe benziyor.

​2-Etek ve büstiyer ikilisi, yaz trendleri arasında izlerini bıraktı. Ancak önümüzdeki yaz aylarında sıra, pantolon ve üst takımlarda olacak. Céline, Jil Sander ve Rosetta Getty gibi markaların Resort 2017 koleksiyonlarında da gördüğümüz bu pantolon-üst ilikisini minimalist bir çizgide yaz kombinlerinde göreceğiz.

3- Çok pahalı olmayan ve rahatlıkla alabileceğiniz grafik desenli tişörtleri yaz gardırobunuza şimdiden ekleyin deriz. Farklı kombinlerde kullanılarak Chanel, Miu Miu, Carven ve daha birçok ünlü markaya da ilham veren bu grafik desenli tişörtler ile 90'lar ruhunu geri getirin.

4- Yazın etkisini göreceğimiz diğer trend çizgiler olacak. Tasarımlara barkod etkisi yaratacak çizgiler, kıyafetlerin dışında çantalara da renkler ile kendisini yansıtacak gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder