8 Aralık 2014 Pazartesi

Rahat ve şık bir yaz

Yazın keyfini oturduğunuz yerden süremezsiniz. Doğayı adımlamadan ve onun sırlarını çözmeden mevsimin güzelliklerini keşfedemezsiniz.
Macera tutkunlarına attıkları her adımda güç ve dayanıklılık kazandırmak için yaratılan TEVA şimdi Kayenta modelleri ile size hayatınızın en güzel yazını yaşayabilmeniz için harika bir fırsat sunuyor. Şıklığı ve rahatlığı yeniden tanımlayan TEVAKayenta serisi ile her nereye gitmek isterseniz isteyin attığınız her adım keyfe dönüşüyor. spor ayakkabı ve sandaletlerin en önemli özelliklerini bir araya getirerek dünyanın ilk spor sandaletini üreten Amerika’nın ünlü markalarından TEVA, tüm dünyada yepyeni bir trende imza atıyor.

 TEVA’nınKayenta modeli her zaman maceraya hazır. Şıklığı ile de göz kamaştıran Kayentamodelleri ayarlanabilen deri kayışları ile ayağınıza rahatça uyumlu hale geliyor. TEVA’nınDURABRASION™ teknolojisine sahip olan model, günlük aktivitelerinizi rahatlıkla yerine getirebileceğiniz, kesin ve eksiksiz performans ile dayanıklılığı bir arada sunan tabanı ile fark yaratıyor.TEVA’nın SHOC PAD™teknolojisi ise performans kaybına yol açmadan yumuşak, rahat bir yürüyüş hissi veriyor.Spider kaymaz, iz yapmaz kauçuk dış taban ile mictobanantibakteriyel ve anatomik iç taban özellikleri sayesinde herkes yazı gönlünce yaşamak için özgür hale geliyor. Üstün konforu ve sağlamlığı ile de dikkat çeken Kayenta modeli sandaletler, teknede de rahatlıkla kullanılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder