10 Aralık 2014 Çarşamba

Yeni yılda yeni bir Lee

Yeni yılda tarzında yepyeni adımlar atmak isteyenler Amerika’nın ünlü denim markası Lee®’nin koleksiyonlarından parçalar diliyor.

Lee® kadınları önce yeni yıl akşamı nasıl görünmek istediğine karar veriyor ve gerek 125.yıl özel koleksiyonları gerekse sezon seçenekleri moda tutkunlarını bekliyor.
Lee®’nin 125.yılına özel hazırlanan koleksiyonda bulunan pullu denin pantolonlar, sweat-shirtler, denim tulumlar partide ışıldamak isteyenleri beklerken, daha ‘asi ve farklı’ bir duruş isteyenler sezon koleksiyonlarından seçimlerini yapıyor. Yeni yılın geleneksel rengi kırmızı Lee®’nin tescilli ürünü olan Scarlettile hayat buluyor.

Lee® erkeği ise yine özgür, yine tarzı kendine göre… Kırmızı ve yeşil ekose gömleklerle yeni yıla ‘gizli’ selam gönderen Lee® erkeği, her sene olduğu gibi bu sene de tarzından ödün vermiyor.

Lee®, yılbaşında sevdiklerine ne hediye alacağını düşünenleri de unutmuyor ve birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor. Yeni yıla sayılı günler kala artan yılbaşı heyecanına ortak olan Lee®, herkesi hem kendilerini hem de sevdiklerini mutlu edebilecekleri birbirinden özel ürün seçenekleriyle buluşturuyor.

Sevdiklerine ve en başta kendine yeni yıl coşkusunu, en renkli ve en cool haliyle yaşatmak isteyenlere Lee®, birbirinden şık ve rahat ürünlerini bir arada sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder