30 Ocak 2015 Cuma

Cura’dan moda dersi

Dünya’nın en önemli moda haftalarından biri olarak gösterilen Paris Haute Couture İlkbahar/Yaz 2015 Moda Haftası’nda, Türk modacı Serkan Cura’nın defilesi seyircilerden tam not aldı

Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleşen Paris Haute Couture İlkbahar/Yaz 2015 Moda Haftası’na Serkan Cura’nın defilesi damga vurdu. Birbirinden başarılı modellerin boy gösterdiği defilede transparan detaylar, püsküller ve kürkler dikkat çekti.

Victoria’s Secret defilelerine yaptığı melek kanatlarıyla da tanınan Cura’nın dün yapılan defilesi katılımcılardan tam not aldı. Ağırlıklı olarak pastel renklerin hakim olduğu koleksiyonda, kürklü modeller katılımcılar tarafından en çok beğenilen parçalar oldu. Farklı tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiren Cura’nın 2015 koleksiyonunda bu yılın trendi tül, payet, ışıltılı kumaşlar sıkça yer alıyor. Türk modacı, defilenin ardından sahneye köpeğiyle çıkarak izleyicileri selamladı. Belçika‘da yaşayan Türk asıllı tasarımcı Serkan Cura, yıllarca John Paul Gaultier ile beraber çalışmıştı.

Channel çiçekli
 Dün son şovların sergilendiği moda haftasında en çok ilgi çeken diğer defileler Christian Dior, Chanel, Dice Kayek ve Schiparelli’ninkiler oldu. Chanel’in 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonu için çiçek desenlerinden esinlenen Karl Lagerfeld, erkek modeller için tasarladığı bahçıvan kıyafetleriyle büyük ilgi gördü. Katılımcıların merakla beklediği Dior’un defilesi ise eskiyle yeninin harmanlanması olarak yorumlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder