13 Ocak 2015 Salı

GapFit İlkbahar Koleksiyonu

Gap’in spor koleksiyonu GapFit bu sezon yüksek performanslı ve vücudunuza uyum sağlayan ürünleriyle antrenmanınızdan en yüksek verimi almanızı sağlayacak bir koleksiyonla geliyor.

Rahatlık ve şıklığın ön planda olduğu koleksiyonuyla GapFit, bu sezon özgürce kombinleyeceğiniz ürünlerle spor motivasyonunuzu artırmanızı sağlıyor. Nefes alabilen, hızla kuruyabilen dayanıklı kumaşları sayesinde esneklik ve güç gerektiren sporlarda hareket özgürlüğünüzü artırıyor. Antrenman temponuza mükemmel uyum sağlayan ürünleriyle GapFit, spor tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunuyor.

GapFit İlkbahar Koleksiyonu, son teknoloji kumaşlardan üretilen atletler ve tişörtler, hareket kabiliyeti sağlayan yüksek performanslı gFast taytlar ile, spor sırasında ve sonrasında koruma sağlayan sweatshirtlerden oluşuyor.

GapFit Koleksiyonu, sporunuzdan daha fazla verim alırken spor yapma keyfini şıklık ve rahatlıkla birleştiren ürünlerle gardrobunuzun vazgeçilmez parçalarını oluşturacak.

Sınırlı sayıda üründen oluşan GapFit İlkbahar Koleksiyonu İstinye Park, Kanyon, Bağdat Caddesi, Akmerkez, Kentpark ve Palladium Gap mağazaları ile www.gap.com.tr‘de meraklılarının beğenisine sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder