22 Ocak 2015 Perşembe

İtalyan moda markası Hogan’dan indirim fırsatı

Yıllardır formalitesiz şıklığın simgesi olan HOGAN, 1960’ların sonundaki İngiliz şıklığından ilham alınarak tasarlanan 2015 Kış Koleksiyonunu Akasya Acıbadem mağazasında bulabilirsiniz.

Yıllardır formalitesiz şıklığın simgesi olan HOGAN, 1960’ların sonundaki İngiliz şıklığından ilham alınarak tasarlanan 2015 Kış Koleksiyonunu, 1- 31 Ocak tarihleri arasında yüzde 30 indirim fırsatıyla HOGAN Akasya Acıbadem mağazasında bulabilirsiniz.

1986 yılından bu yana Moda ve mükemmeliyeti daima üstün tutan İtalyan moda markası HOGAN, yüzde 30 indirim fırsatı ile formalitesiz şıklığın kapılarını açıyor. Moda severler 1-31 Ocak tarihleri arasında HOGAN 2015 Kış koleksiyonuna HOGAN Akasya Acıbadem mağazasından alabilecekler.

Yeni ve göz alıcı görünüme merhaba

Şık kombinleri süsleyecek eşsiz sneakerlar, parlak ceketleri tamamlayacak bilekte biten sezonun en trend parçası olan bootieler ve çok daha fazlası özel fırsatları ile HOGAN Kadının ayakkabı koleksiyonunda yerini alacak.

HOGAN Erkeği formalitesiz resmiyetin peşinde

1960’lı yılların İngiliz şıklığından ilham alınarak oluşturulan HOGAN Erkek koleksiyonu her zaman olduğu gibi incelik, zarafet, spor giyim ve çağdaş görünümü günlük iş tarzı öğelerini taşıyor. Üstün kalite derilerin, klasik kalıplara yapılan modern donuşlarla birleştiği koleksiyon adeta göz kamaştırıyor.

Çantalarda eskiye dönüş rüzgarı

2015 Sonbahar-Kış koleksiyonunda eskiye dönüş örneği sergileyen ve bu sezon yeniden trend olan HOGAN bavul çantalar, zıt renkler ve desenlerden ilham alınarak tasarlanan sezonun en favori modelleri arasında yerini bulan HOGAN torba çantalar, orta ve küçük boy seçenekleri ile yeniden tasarlanan lüks HOGAN Tenis çantaları ve bronz rengi veya siyah parlak deriye sahip yepyeni HOGAN clutch modeller yüzde 30 indirim fırsatı ile HOGAN’da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder