27 Ocak 2015 Salı

İşin sırrı pozda değil; kıyafette!

Ünlü isimler fotoğraflarda her zaman güzel çıkıyor! Tabii dünya yıldızlarınında, Türk ünlülerin de stil konusunda çalıştıkları profesyonel isimler var. Sizin için onların kıyafet stillerinden ilham aldık ve hangi kıyafetlerin fotoğraflarda iyi göründüğünü araştırdık!


1. Tek renk kombini: Baştan aşağı aynı renk giymek, sade bir görüntünün yanısıra sizi şık kılar! Renk cümbüşünden uzak durun. Sade bir tarz daha iyi görünmenizi sağlar. Ayrıca vücut kusurlarınızı da örter.

2. Koyu, vücudunuzu saran pantolon: Siyah bir jean sadece fotoğraflarda değil; her zaman kurtarıcıdır! Farklı tişörtlerle kombinleyerek, her zaman farklı giyiniyormuş görüntüsü yakalarsınız. Sizi hantal gösterecek, bol, geniş pantolonlardan uzak durun.

3. Omuzlarınızı düşük gösteren kıyafetlerden uzak durun: Omuzlarınızın dik ve yukarıda olması beden boyunuzu yukarı çeker. Omuzlarınıza tam oturan ve kol ile omuz arasındaki birleşimin belli olduğu bluzlar tercih edin.

4. Fosfordan uzan durun: Fotoğraf sanatçısı Ali Serkan Kandur;''Parlamayacak, flaş patladığı zaman yansımayacak kıyafetler tercih edilmeli'' diyor ve ekliyor:'' Kıyafetiniz ten rengine yakın olmalı ki pozlama doğru olsun. Yani koyu tenli kişi beyaz; açık tenli kişi de koyu giyerse kıyafetlerindeki detayları görmek zorlaşır. Teninizle kontrast kıyafetler olmamalı.''

5. Açık hava konseptlerinde yeşil giymeyin! Doğanın renkleri içinde yok olup gidersiniz. Studya çekimlerinde de gözlük kullanmayın, parlama yapar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder