21 Ocak 2016 Perşembe

Rosie Huntington-Whiteley güzelliğiyle büyüledi

Rosie Huntington-Whiteley iç çamaşırı firmasının çekimlerinde büyüledi.

rosie5
Victoria’s Secret’ın güzel meleği 28 yaşındaki model Rosie Huntington-Whiteley iç çamaşırı firmasının reklam çekimlerinde güzel vücudunu sergiledi. Kusursuz fiziğinin yanında pürüzsüz cildi ve yüzünün güzelliğiyle de göz kamaştırdı.
rosie2
rosie3
Jason Statham ile nişanlanan güzel mankenin, spor ile sıkıştırdığı vücudunu ve doğal güzelliğini görenler; ”nişanlısı ne kadar şanslı” yorumlarını yaptı.
rosie6
18 Nisan 1987 yılında doğan Rosie Huntington’un tam ismi “Rosie Alice Huntington-Whiteley” şeklindedir. Ünlü oyuncunun soyadı Huntington-Whitely’dir. Genç model iki soyada sahip olmanın zorluğunu en çok okul hayatında yaşamıştır. Bu sebepten ve dudak yapısından dolayı kendisiyle dalga geçildiğini belirtmiştir. Rosie Huntington’un ayırt edici özellikleri nelerdir? Rosie Huntington’un dudak yapısı onun en dikkat çekici ayırt edici özelliklerindendir.
rosieiççamaşırı
Genç model İngiltere’de saygın olan ve politik geçmişi bulunan bir ailenin torunu olarak dünyaya gelmiştir. Ailesi Kraliçe Victoria’yla uzaktan akrabadır. Çocukluğunu anne ve babasının kırsal bir yerleşim yerinde bulunan çiftliğinde geçirmiştir. Aslında başlangıçta bir iç tasarımcı olmak istediğini belirten Rosie Huntington-Whitely 15 yaşında ilk modellik tecrübesini yaşamıştır. Ardından ünlü markaların tanıtım reklamlarında boy göstermeye başlamıştır. 2004 yılında bir magazin dergisinin daveti üzerine Amerika’ya giden Rosie Huntington-Whitely 19 yaşında Victoria’s Secret mankeni olmuştur. 2011 yılında ilk oyunculuk tecrübesini de yaşayan genç yıldız “Transformers” serisinin üçüncü filminde “Carly Spencer” karakterini başarıyla canlandırmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder