27 Ocak 2016 Çarşamba

Yeni trend anlayışı...

Cevabınız evet ise, umarız çocuğunuz üstünü başını çok kirletmiyordur! Fiyatları 600 TL'den başlayan bu süslü püslü kıyafetler, üzerlerine meyve suyu dökülmeyi, abur cuburla kirletilmeyi ve kumlarda parçalanmayı hiç hak etmiyor.
Zengin ve güçlü bir aile dostunuzun çocuğuna nasıl bir hediye götürürdünüz? Bir kutu çikolata veya bir paket süt değil herhalde! 


Balmain markası, hazırladığı yeni çocuk kreasyonuyla derdinize deva olmaya geldi. Balmain artık miniklerin o cicili bicili, ayılı şekerli kıyafetlerini bir kenara kaldırmanın zamanının geldiğini düşünüyor olmalı. Fotoğraflarda da gördüğünüz gibi mesajı çok açık: "Çocuklar da artık büyükler gibi giyinsin!" Ablaları kadar havalı, abileri kadar cool görünsün... Biraz korkutucu görünüyor değil mi? Dürüst olmak gerekirse, öyle!


Koleksiyonun ilham kaynağını ise tahmin etmek zor değil. Kim Kardashian ve Kanye West'in çocukları North West dururken başkası olacak hali yoktu...



Zengin Amerikalı ailelerin çocukları daha minicikken bir moda ikonuna dönüşüyor. Bu akımın en büyük örneğini önce Katie Holmes&Tom Cruise çiftinin kızı Suri'de görmüştük. 

 
Will Smith'in kızı Willow da moda ikonu olma yolunda ilerliyor.

Neyse ki Türkiye'de henüz bu yola giren bir ünlü çocuğu yok. Elbette Sibel Can&Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural'ın tepki gören birkaç girişimini saymazsak işler yolunda görünüyor.


Hande Ataizi ise oğlu Leo'nun giysileri için bambaşka bir formül bulduğunu söylemişti: "Çok yakın dostlarımla çocuk kıyafetleri değiş tokuşu yapıyoruz. Onlar bana çocuklarının küçülen giysilerini, ben de Leo'dan küçük çocuğu olanlara oğlumun küçüklerini veriyorum."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder