24 Mart 2016 Perşembe

Adriana Lima’nın 5 güzellik sırrı

Dünyanın en seksi kadınlarından kabul edilen Adriana Lima'nın 5 güzellik sırrı...



Moda dünyasının en seksi kadınlarından birisi Adriana Lima. 34 yaşında ve 2 çocuk annesi olduğuna inanmak zaman zaman zor olsa da,  her daim güzelliği ile adından söz ettirmeyi başarıyor. İşte hiçbir dönem güzelliğinden ödün vermeyen Adiana Lima’nın olmazsa olmaz 5 güzellik sırrı…

Güneş kremi sürmeden sokağa çıkmayan Adriana Lima’nın cildi için en önemsediği şey nem. Bu yüzden genelde sadece nemlendirici kullanıyor. Lima, cilt bakımını asla ihmal etmiyor ve cildini bitkisel doğal yağlar ile temizliyor.  Günde en az 1 tane hindistan cevizi suyu içen Lima, bunun cildine sağlık ve canlılık kattığına inanıyor.  Hatta öyle ki hindistan cevizini kırıp suyunu nemlendirici olarak kullanıyor.

Adriana Lima’nın dolgun saçlarının sırrı da yine doğal bakımından geliyor. Düzenli olarak omuz hizasında kestirdiği saçlarına doğal dalgalar vermeyi seviyor. Saçlarının nem ve parlaklık kazanması için ise düzenli olarak avakado maskeleri uyguluyor.

Abartılı makyajdan uzak duran Lima, cildinin nefes alması için BB krem tercih ediyor. Şeftali ve pembe tonlarda allıklar favorileri arasında yer alırken vazgeçilmezi ise maskaraları. Kırmızı ruju ise makyaj çantasından asla çıkarmadığı ürün. Koyu kırmızılar ve parlatıcıları çok seviyor.

Dünyanın en seksi kadınlarından biri olarak kabul edilen Adriana Lima’nın hayatında spor olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Adriana Lima’nın fit kalma sırrı boks. Kardiyo ve fitness da düzenli olarak yaptığı egzersizler arasında yer alıyor. Yediğine içtiğine çok fazla dikkat eden Lima,  sabahları omlet ya da yulaf ezmesi; öğle ve akşam yemeklerinde ise ızgara et, ızgara sebze, pirinç ve fasulyeli yemekler tercih ediyor. Bazen küçük kaçamaklar yaparak kahvaltıda krep yediğini, çikolata ve hindistan cevizli keke bayıldığını da itiraf ediyor.

Tarzını feminen, genç kız gibi ve eğlenceli olarak tanımlayan Adrian Lima, çocuklarıyla vakit geçireceği zaman rahat jean ve tişörtler tercih ediyor. Arkadaşlarıyla çıkacağı zaman ise iddialı parçalar seçmeyi seviyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder