11 Şubat 2016 Perşembe

Çekici değil, cici olmak için file çorap…

Siyah file çoraplara yeni alternatif ten rengi file çoraplar...


Modası asla geçmeyen file çorapları bu aralar çok daha fazla görüyor olabilirsiniz.  Her zaman kombinlere seksilik katmak için kullanılan siyah file çorapların bir diğer alternatif gözdesi ise bu aralar ten rengi file çoraplar…

Moda dünyasında ten rengi çorapların neredeyse tarihe karıştığı zamanlardayız. Kadınlar artık yaz-kış demeden stillerinde mini eteklere, elbiselere yer verecekse kombinlerinde asla ten rengi çorapları tercih etmiyor. Opak çorapların kombinlenemediği parçalarda ise çorapsız elbiseler, etekler giymeyi tercih ediyor.

Ten rengi file çorap nasıl giyilir?

Bazen iddialı bir kombin ile günü geçirmek istemiyor olabilirsiniz. Giyeceğiniz opak çorap seçtiğiniz parçada hoş görünmezken, çıplak bıraktığınızda ise eksik bir şeyler olduğunu düşünebilirsiniz. İşte bu gibi durumlarda imdada ten rengi file çoraplar yetişiyor. Seksapelite açısından siyaha göre oldukça arka planda kalan ten rengi file çorapları sade ve cici görünmek istediğiniz zamanlarda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Kısa bacaklı bir pantolon içinde, siyah deri şortlar ile ya da rengarenk etekleriniz ile kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder