25 Şubat 2016 Perşembe

Victoria Beckham'dan devrim gibi karar

Hamileyken ya da kucağında bebeğiyle bile asla vazgeçmemişti... Ama anlaşılan artık "ayrılık" zamanının geldiğini anladı ve kendisi için kelimenin tam anlamıyla "devrim gibi" diye tanımlanacak bir karar verdi Victoria Beckham.
41 yaşındaki Beckham, yıllardır "alameti farikası" olan yüksek topuklu ayakkabılara veda etti. Eski şarkıcı yeni moda tasarımcısı Beckham'ı artık çok gerekmedikçe yüksek topuklu ayakkabılarla görmeyeceğiz.
Aslında bundan 5 yıl önce doktorları Beckham'a yüksek topuk tutkusundan vazgeçmesini en azından makul bir düzenlemeye gitmesini önermişlerdi. Ancak Victoria Beckham o dönemde ne koşulda olursa olsun ayağından çıkarmadığı yüksek topuklu ayakkabılarıyla vedalaşmadı.
Aradan geçen bunca yılın ardından; sonunda doktorların sözünü dinlemeyi uygun gördü.
Beckham, The Telegraph gazetesine verdiği demeçte "Artık daha fazla topuklu ayakkabı giyemeyeceğim. En azından çalışırken. Çok seyahat ediyorum ve giysilerimin çok daha rahat ve basit olması gerekiyor" dedi.
Bekham bu yeni anlayışını New York Moda Haftası kapsamında sergilediği tasarımlarında da gözler önüne serdi.
Bu etkinlik için hazırladığı koleksiyonda rahat pantolonlar ve spor ayakkabılar ön plandaydı. Beckham'ın tasarımlarındaki bu değişim defileyi izleyenleri de şaşırttı.
Beckham'ın bu radikal kararı yıllardır giydiği yüksek topuklu ayakkabılar yüzünden ayak sağlığı zarar gördüğü için aldığı konuşuluyor.
Oysa Beckham yıllar önce düz ayakkabılardan nefret etiğini söylemişti. Beckham "Bu balerin ayakkabılarıyla yürüyemiyorum. Yüksek topukluları seviyorum. Aslında ayaklarımdan nefret ediyorum. Onlar bana iğrenç geliyor" demişti.
Victoria Beckham geçen yıl ayak şeklinin bozulması nedeniyle operasyon geçirmişti. Bu şekil bozukluğuna da giydiği abartılı yükseklikteki ayakkabıların neden olduğu açıklanmıştı.
Victoria Beckham özellikle kocası David ile gece gezmelerine gittiğinde ayağından çıkarmadığı yüksek topuklu ayakkabıların azizliğine uğruyordu sık sık. Ayağındaki ayakkabılarla kocasına yetişmeye çalışan Victoria Beckham David Beckham'ın elini utarak onun ardından koşar adım yürümeye çalışıyordu.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder