24 Şubat 2016 Çarşamba

Olivia Palermo’da stil dersleri

Defileler, davetler ya da sokakta giydikleri ve yaptıkları ile daima konuşulan, moda dünyasının prensesi ilan edilen Olivia Palermo’dan alacağımız fazlasıyla stil dersi var!
Tüm moda takipçilerinin yakından takip ettiği Olivia Palermo, nereye giderse gitsin her daim şık olmayı başaran isimler arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflar ise bunun kanıtı.
Tüm moda dünyası onu stil kraliçesi yapmışken, onun adımlarını takip etmemek olmaz. Bu nedenle ondan alabileceğimiz 5 stil dersini sizler için derledik. İşte Olivia Palermo’dan alınacak dersler!
1- CESUR OLUN, DESENLERİ BİRLİKTE KULLANIN 
Çizgili, soyut ve çiçekli desenler trend olduğundan beri artık kombinleri beraber tamamlıyorlar. Eğer uzun bir vücut yapınız varsa ince çizgili desenleri hem üst hem alt bedeninizde kullanarak hem daha zayıf hem de daha uzun görünebilirsiniz. Ya da çizgili ya da floral desenleri bir arada kullanabilirseniz. Cesur olun, yeni bir şeyler denemekten korkmayın. Böyle bir tarz yaratmak için Modacruz’da yer alan Zara, H&M ve İpekyol’u inceleyebilirsiniz.
2- MASKÜLEN BİR TARZ 
Artık erkeklerin de gardıroplarını kendimizinkine katmaya başladık. Maskülen bir stil aynı zamanda oldukça seksi bir görünüm de sağlıyor. Tabii ki bunda; beyaz ve tonlarının da rolü çok büyük. Siz de blazer ve pantolon takımlarını davetlerde ya da özel günlerde kullanmaktan çekinmeyin.
3- DENİM! HER ZAMAN HER YERDE... 
Stil sahibi bir görünümünüz olsun istiyorsanız, denim’den vazgeçmemeli ve gardırobunuzu yeni Jean parçalarla güncellemelisiniz. Bu ister bir gömlek, midi boy etek ya da ister bir Jean pantolon olsun… Bu her daim stil sahibi görünümün altın kuralı! Twist, Koton ve Beymen Club gibi markaları incelemenizi tavsiye ediyoruz.
4- ŞIKLIK YÜKSEKLERDE... 
Olivia Palermo’nun stilini örnek alacaksınız, yapmanız gerekenlerden biri de bir çift diz üste çizme satın almak. Yalnız dikkat; çizmenin bacaklarınızı sarmasına dikkat edin! Aksi halde cool stilden fazlasıyla uzaklaşmış olabilirsiniz. Bu çizmeleri ister mini etek ya da şortlarla, isterseniz skinny jean’lerle tamamlayabilirsiniz.
5- SOĞUKLARA KARŞI STİL SAHİBİ BİR SAVAŞ 
Son olarak kışın dondurucu soğuklarda hem üşümemek hem de cool görünmek için trend listelerinde yer alan uzun palto, kaban ya da parkaları dolabınızın en güncel parçası yapmalısınız. Bunun için Burberry, Banana Republic ve Max Mara gibi markalara göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder