12 Şubat 2016 Cuma

Sevgililer Günü’nde ne giysem?

Lüks bir otel odası, şık bir restaurant ya da aşk dolu bir ev... O gün her şey kusursuz olmalı, tabii siz de..

Sevgililer Günü geldi, çattı. Günü ya da geceyi nerede geçirecek olursanız olun, şıklığınızdan asla ödün vermeyin.  Lüks bir otel odası, şık bir restaurant ya da aşk dolu bir ev… O gün her şey kusursuz olmalı, tabii siz de..

Sevgililer Günü de olsa kendinizi kıyafetleriniz içinde rahat hissetmek istiyor olabilirsiniz. O zaman seçiminizi sezon modası yüksek belli bol paça pantolonlardan yana kullanabilirsiniz. Hem şık hem de cool görünümünüzle harika görüneceksiniz.

Romantik bir akşam yemeği planınız arasında yer alıyorsa seçiminizde siyahın seksi ve romantik şıklığından güç alabilirsiniz. Sade ya da parlak detaylı bir mini elbiseye ne dersiniz? Seçiminiz sade bir elbiseden yana olacaksa o zaman makyajınızı ön plana çıkarmanızda fayda var. Belki hayatınızın aşkı size o gün evlenme teklifi bile edebilir. Siz siz olun şıklığınızdan ödün vermeyin, ne olur ne olmaz..

Son yılların en popüler etkinliklerinden biri Sevgililer Günü partileri… Siz de bu sene böyle bir partide olacaksanız o halde çıkarın gardrobunuzdan bu seneye damgasını vuran püsküllü elbisenizi ve en rahat topuklu ayakkabınızı, geceye şıklığınızla isminizi yazdırın.

Sevgililer Günü’nü evde geçirmeyi planlayanlardan mısınız? O zaman evdeyim diye kendinizi salmak yok, aksine daha çok özen göstermeniz şart. En çekici, en kışkırtıcı kıyafetinizi seçin, romantik bir akşam yemeği hazırlayın ve partnerinizi karşılayın. Gecenin nasıl biteceği hiç belli olmaz…

Sevgililer Günü’ne özel şehirde harika konserler var. Eğer seçiminiz bu konserlerden biri olacaksa, aşkınızla birlikte sevdiğiniz sanatçının şarkılarına eşlik etmek harika olacak.  Ama bunun için gecede giyeceğiniz kıyafeti seçerkenkonserine gideceğiniz sanatçının tarzına göre ayarlamanızda fayda var. Stilettolarla bir rock konserinde olmak isteyeceğinizi hiç sanmıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder