4 Şubat 2015 Çarşamba

Sırt çantası nasıl kullanılır?

Günlük hayatta eşyalarını rahatça taşımanızı sağlayan sırt çantalarının nasıl kombinlenmesi gerektiğini biliyor musunuz...

Sırt çantası, yoğun geçecek bir günde içine gerekli olan her şeyi sığdırabileceğiniz kadar geniş ve kullanım biçimiyle bu eşyaları taşımanızda kolaylık sağlayan aksesuardır.

Size yalnızca eşyalarınızı taşıma kolaylığı sağlamaz. Doğru parçalar ile kombinlendiğinde tarzınıza ayrı bir hava kazandırır. Örneğin vintage bir çanta ile kot - tişört kombininizi oldukça hoş ve sportif hale getirebilirsiniz. Dahası için;

İşte  sırt çantası kullanma tüyoları...

- Klas bir sırt çantasını dolgu topuklu ayakkabıyla kullanabilirsiniz. Günlük kıyafetinize uyum sağlayacak renkler dışında tek renk ya da iki renkli bir  sırt çantası size sportif ve havalı bir tarz kazandıracak.

- Deri çantaları kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Klasik deri çanta ağırlığından sıyrılıp spor bir görünüm yakalayabilirsiniz. Skinny bir jean ve sneakerla kombinleyeceğiniz deri bir sırt çantasıyla harika gözükeceksiniz!

- Vintage parçalar her zaman kıyafetinizin gözde parçası olacaktır. Fakat doğru yerde kullanmayı bilirseniz. Tek başına kullanıldığında kıyafetinizdeki tüm ilgiyi vintage bir sırt çantasının çekeceğini unutmadan diğer parçaları sade tutmalısınız.

-  Sırt çantası kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta da duruş. Kambur bir duruş normalde hoş olmayacağı gibi  sırt çantası kullanırken daha da göze batacaktır. Bu nedenle duruşunuza dikkat edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder