11 Mart 2015 Çarşamba

Aker'den kıskandıran tasarımlar

Aker’in 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, rengarenk tasarımları, zarafeti temsil eden formları ve bohem stiliyle ferah ve yenilikçi bir sezonu müjdeliyor.

Çanta, eşarp, şal ve giyim koleksiyonu ile sezonu hareketlendiren Aker; renklerin en taze haliyle desenlere yansıyan narin beyaz, kayısı turuncusu, keten yeşili ile botanik bahçesinde serüvene çıkıyor. Lila, mercan, ekru, mint ve hayat dolu sarı tonları renklerin hikayesini yeni sezonda cesurca anlatıyor.

COOL-EX teknolojisine ve pamuk-ipek karışımına sahip Aker Yaz Serinliği eşarpları sayesinde, sıcak yaz günleri bahar serinliğinde yaşanıyor. Sadece Aker tarafından üretilen kendinden desenli su geçirmez eşarplar ile şıklık ve zarafet hiç olmadığı kadar özgür.

Deri ve ipeğin asil birlikteliği, zevkli uyumuyla birleşerek çantayı sonsuza dek değiştiriyor. Yenilikçi desenlere gold zincir, deri kulp ve fermuar formlarının eşlik ettiği Aker Çantalar, bu sezon da şıklığı yeni bir boyuta taşıyor. Aker ürünlerini, seçkin satış noktaları ve Aker Mağazaları’nda bulabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder