10 Mart 2015 Salı

Topshop 2015 İlkbahar- Yaz koleksiyonu

İddialı trendleri modaseverlerin beğenisine sunan Topshop, bu sezon da tarzıyla göz doldurmak isteyenlerin ilk tercihi olacak. Military, street fashion trendleri ve etnik desenlerden yola çıkan koleksiyon, 2015 yazına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Sokak modasından ilham alan “Peace Core”; Military desenler ve formların şehre mükemmel adaptasyonuyla hayat buluyor. Kargo cep detayları ile renklendirilen gömlek, tulum ve tuniklere çift halkalı kemerler eşlik ediyor. Spor ceketler diz altına uzuyor; klasik trençkotlar ise yarattığı üniforma havasıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonda gri kırçıllı askılılar ve tişörtler temel parçalar olarak tanımlanırken; çizgili desenler koleksiyona denizci havası katıyor. Keten gibi rahat kumaşların yanı sıra degrade renklerde trikolar ve jarselerin de kullanıldığı koleksiyon, alternatif bir ‘Glam Military’ görünüm yakalayarak gündüzden geceye rahatlıkla geçme imkanı sağlıyor.

Adını, şehirli stile ilham veren, Manhattan’ın ünlü parkından alan High Line alan teması, Brooklyn sokaklarının tarzını Paris’in şıklığıyla eğlenceli bir şekilde buluşturuyor. Modern, şık ve feminen unsurların zekice dengelendiği koleksiyonda; smokin esintili bol ceket ve pantolonlar , şık tulumlar, uzun trençkotlar ve ceketlerle birlikte kombinleniyor. Çiçek desenlerinin dayanılmaz güzelliği, asimetrik etek boylarıyla modernize edilirken; koleksiyonda kontrast renklerde yumuşak katmanlar, asimetrik anvelop etekler ve elbiseler çağdaş bir estetiği yansıtıyor. Siyah ve beyazın hakim olduğu minimalist renk paletini pembe, pudra ve deve tüyü gibi tonlar dengeliyor.

Yine sokak modasından ilham alan “Cape Collective” cesur, artistik ve enerjik yaklaşımıyla sokağı modaya getiriyor. Topshop’un ilham perisi Solange Knowles’dan esinlenen trendle sokaktaki en cesur ve özgün desenler sizin üzerinizde olacak. Bu enerjik trendde öne çıkan oymalar, Afrika esintili desenler, beyaz denimler modern tarzı benimseyen cesur Topshop kadınlarına göre.

Trendi yakalamak için Topshop ipuçları:

Trendin anahtarı: Etnik desenleri öne çıkarın

Kıyafetlere modern bir stil katın.

Stilleri dengeli tutun.

Sade ve yeni bir görünüm için beyaz parçalardan yararlanın.

Giysilere bloglardan ilham alan formlarla stil katın.

Kıyafetlerin sade olmasına dikkat edin, gereksiz parçalardan kaçının.

Kemer kullanın.

Detaylı pileli etekleri ve skinny pantolonları öne çıkarın.

Stil yaratmaya başlamadan önce ilham alın.

Sokak modası görünümü için spor parçalar kullanın.

70’lerin tarzını modern bir yaklaşımla yorumlayan görünümler yaratın.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder