2 Mart 2015 Pazartesi

Bahar sizi çağırıyor

FLO 2015 İlkbahar/Yaz koleksiyonu renklerin enerjisini moda ile buluşturuyor.

İlkbaharı rahat ve şık modellerle karşılayan herkesin ayakkabıcısı flo, yeni koleksiyonunda dünya trendlerini ayağınıza getiriyor. Sezonun en güzel geri dönüşleri neon ve nude tonların sıkça kullanıldığı FLO’nun kadın koleksiyonu; yüksek tabanlı sneakerlar, çiçek desenleri, renkli babetler, stilettolar, mokasenler, kalın topuklu modeller ve burnu açık baharlık botlarla her stile rahatlıkla eşlik edebilecek nitelikte!

Baharın gelmesiyle birlikte ayakkabı Modası da renkleniyor. Mevsim ne olursa olsun kadınların vazgeçilmezi olan ayakkabılar; söz konusu ilkbahar ve yaz olunca renklerin en göz alıcı tonlarıyla harmanlanıyor. FLO’nun 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, geniş ürün yelpazesiyle kadınların ayakkabı tutkusunu farklı trendlerle yorumlayarak karşınıza çıkarıyor.

Kalite, moda ve cazip fiyat avantajlarını bir arada sunan FLO’nun yeni koleksiyonu, birçok farklı tarzı bir araya getiren yüzlerce modelle her yaş gurubuna hitap ediyor. İlkbaharın en çok tercih edilen modellerinden olan babetler; mavi, kırmızı, yeşil gibi bahar coşkusuna eşlik edecek birbirinden canlı tonlarla uçuşan elbiselerin, paçaları kıvrılmış jeanlerin ve mini şortların tamamlayıcısı oluyor. Zımbalar ve lazer kesimler de babetlere eşlik eden diğer detaylar arasında! FLO koleksiyonunda yeni mevsimin sürprizi burnu ve topuk kısmı açık baharlık botlar ve kalın topuklu modeller. İlkbahar bot mu giyilir demeyin! FLO’nun siyah, bej gibi renk alternatifleriyle koleksiyonuna eklediği bilekte biten baharlık botlarla farklı ve özgün bir stil yaratabilirsiniz. İlkbaharın en çok tercih edilen modellerinden olan loaferlar; rahat adımlar için koleksiyonun başrolleri arasında yer alıyor. Gerek ofis ortamında, gerekse özel günlerde tercih edilebilecek stilettolar şıklığından ödün vermeyen kadınlar için FLO koleksiyonundaki yerini alıyor.

En trend modellerle FLO’da bahar sizi çağırıyor!

Çiçeklerin açmasıyla gelişini müjdeleyen ilkbahar, FLO’da çiçekli modellerle ayaklara taşınıyor. Son yıllarda dünya ayakkabı modasında çıkışını sürdüren sneakerlar yüksek tabanlı ve çiçek baskılı alternatifleriyle stil sahibi kadınların karşısına çıkıyor. FLO’daki espadriller de bahar çiçeklerinin etkisiyle yorumlanarak kendini gösteriyor.

İlkbahardan yaza geçiş yaparken FLO’nun birbirinden şık, topuklu ve topuksuz alternatiflerindeki sandaletlerine de göz atmayı unutmayın!

FLO’nun bahar renkleri ve sezon trendleriyle harmanladığı çanta koleksiyonunda her tarzda çanta bulmak mümkün. Omuz çantaları, çapraz askılı modeller, sezon modası olan sırt çantaları ve daha birçok alternatif zımba etkisi, etnik esintiler, çizgiler, zımbalar gibi çantalara hareket katan eğlenceli detaylarla buluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder