4 Mart 2015 Çarşamba

Levi’s'ın İlkbahar & Yaz Koleksiyonu

Levi's ilkbahar yaz 2015 koleksiyonunda müzik ve stil bir arada.

Orijinal ve ikonik tasarımıyla dünyanın en çok giyilen jean’ı haline gelen Levi’s®, her dönem yeni trend ve akımlarla yenilenerek ön planda kalmayı başarıyor. Denimseverlerin 501®'lerini kişiselleştirme isteğinden yola çıkan ve efsane modeli yeniden yorumlayan Levi's® tasarım ekibi, yeni model 501® CT'ye daha modern bir görünüm kazandırarak, bel kısmını genişletti, paçaları ise daralttı.

Her dönem modanın öncüleri arasında yer alma geleneğini sürdüren Levi's®, tasarımdaki detayların yanı sıra vücudun şeklini alarak rahatlık sunan 501® CT'nin yeni sezon kampanyasında müzik ve stili bir araya getiriyor.

Müziğin her daim hayatımızın merkezinde olduğuna dikkat çeken Levi’s® Pazarlama Direktörü Jen Sey., Bruce Springsteen’den Ramones’e, Gwen Stefani’den Beyonce’ye kadar pek çok müzisyenin Levi’s® 501®'i tercih ettiğini söyledi.

Pop rock üçlüsü Haim kız kardeşler, Londralı indie rock grubu The Vaccines, LA bazlı Local Natives, şarkıcı ve söz yazarı Twin Shadow, vokalist Kilo Kish, Japon davulcu Kavka Shishido, Hong-Kong asıllı aktör ve şarkıcı Shawn Yue ve Hindistan’ın elektronik müzik dehası Dualist Inqury gibi dünya çapındaki sanatçılar giyecekleri  501®, 511Ô, Skinny Jean ve Trucker ceket  ile Levi’s®‘ı nasıl yaşadıklarının hikayesini sosyal medya da ön plana çıkaracaklar. #LiveinLevis mottosuyla yola çıkan müzisyenler hayallerini ve hikayelerini anlatarak tüm dünyadaki müzikseverlere de ilham verecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder