2 Mart 2015 Pazartesi

Matiste Paris - İstanbul'un deri tasarımlarıyla şıklığınız tamamlanacak

Kapalı Çarşı’ nın içinde açılan “Matiste Paris-İstanbul” etkileyici, göz alıcı, kışkırtıcı deri tasarımlarıyla sizi büyüleyecek.

Farklı dokusu, etkileyici yapısı ile İstanbul’ un en önemli tarihi yapılarından Kapalı Çarşı geçmişten günümüze alışverişin en büyük merkezi olmaya devam ediyor.

Hollywood ünlülerinin de Türkiye’ ye geldiğinde vazgeçilmezi olan Kapalı Çarşı’ da; tasarımlarıyla sizi etkileyecek, servisiyle kalbinize dokunacak, kişiye özel dikimleriyle kendinizi farklı hissettirecek Matiste İstanbul-Paris, 25 yıldır Fransa’ nın en prestijli deri markaları ile iş birliği yapan Thierry Bitan ve sektörün önde gelen isimlerinden Mahmut İşbeceren’ nin ortaklağında açıldı.

 Her mevsim şıklığının tamamlayıcısı olan deriler “Matiste İstanbul-Paris” in tasarımlarıyla kendinizi özel hissettirecek. En iyi dikiş tekniklerinin, vücudunuzun şeklini alan, Paris’ te özel olarak çıkartılan kalıpların farklılığı ile tasarımların büyüsüne kapılacaksınız.

Günün her saatinde ister spor ister şık görünebileceğiniz farklı renk seçenekleriyle uzun veya kısa model deri ceketler, kombinizi tamamlayacağınız deri pantolonlar, kendinizi özel hissedeceğiniz deri elbiseler Matiste İstanbul-Paris’ te sizleri bekliyor.

Üstelik seçtiğiniz modelleri belirleyeceğiniz detaylarla kendinize özel hale getirebilir, sadece sizde olmasını sağlayabilirsiniz.

Kendinizi şımartmanın en iyi yolu  “Matiste İstanbul-Paris” ten geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder