21 Mart 2015 Cumartesi

Çocuklar ilkbahara hazır

Çocukların iple çektiği ilkbahar geldi. Şimdi sokakların tadını çıkarma zamanı. Yerinde duramayan çocuklar Polaris’in birbirinden rahat ve sevimli modellerine bayılacak.

Fiyonk detayı ise birçok modelin başrolü! Puantiyeli ve fiyonklu babetler küçük prenseslerin şirin elbiselerine eşlik ederken; payet ve taş detaylı kanvas modeller hem süsüne hem de rahatına düşkün çocuklara özel alternatifler arasında yer alıyor.

Çocukların sınırsız hayal dünyalarına hitap ederek en sevimli ve trendy ürünleri; kalite ve cazip fiyat avantajıyla sunan Polaris’in kız çocuk koleksiyonunda pembe, beyaz ve mor renkleri ön planda.

Polaris’in erkek çocuk koleksiyonu da konforlu modelleri sevimli detaylarla buluşturuyor. Mavi, lacivert ve beyaz tonlarının sıklıkla karşınıza çıkacağı koleksiyondaki marin temalı ayakkabılar bu sezon da koleksiyonun gözdeleri arasında!

Sezon modası olan yüksek tabanlı spor modeller kalp, kelebek, kamuflaj gibi detaylarla hareketleniyor. Metalik etkili ve çiçek detaylı seçeneklerin ön planda olduğu sandalet grubu ile çocuklar sıcak havaların tadını doyasıya çıkaracak

Turuncu, mavi gibi canlı tonlarla renklenen taban ve bağcıklarla erkek çocuklar babalarının tarzlarından geri kalmayacak.farklı alternatiflerdeki spor ayakkabı modelleri erkek çocuklarının çok seveceği türden.

Çocukların yürümek için atacakları ilk adım çok özeldir! Polaris koleksiyonundaki birbirinden sevimli ilk adım ayakkabıları hem kız; hem de erkek bebeklerin ilk adımlarını rahat bir şekilde atmasına yardımcı oluyor.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder