25 Mart 2015 Çarşamba

Her bütçeye uygun Lopez kreasyonu!

Amerikalı ünlü şarkıcı, oyuncu ve işkadını Jennifer Lopez, sahibi olduğu moda markasını ABD dışına da açmak için hazırlıklara başladı. Amerika dışında ilk olarak Meksika’da satışa sunulacak Jennifer Lopez koleksiyonunun, başka ülkelerde de satılmasının gündemde olduğu belirtiliyor

İspanyolca da konuşan, Porto Riko’dan göç etmiş bir ailenin çocuğu olan Lopez, tasarımlarını daha çok insana yaymak istediğini belirterek, “Düşük gelirli kadınların da satın alabileceği, hayatlarına fark katacak tasarımlar yapmak istiyorum” dedi. 45 yaşındaki sanatçı, Bronx gibi karmaşık nüfusa sahip bir semtte büyüdüğünü de hatırlatarak “Dolayısıyla bu konuda yeterince gözleme sahibim. Lüks giysilerden çok, çalışan kadınlara yönelik giysiler tasarlamak ve satmak konusunda çok kararlıyım” diye konuştu. Lopez’in, düzenlediği basın toplantısına tişört, pantolon ve ceketle çıkması dikkat çekti.

Meksika’nın başkentinde satışa başlanan Jennifer Lopez kreasyonu, giysiler, aksesuvarlar ve bavullardan oluşuyor. Ünlü sanatçı, kendi markasını taşıyan ürünlerin satışı için Meksikalı perakende zinciri Coppel ile anlaştı. Lopez markalı ürünler, Meksika çapındaki 1000’den fazla mağazada satılabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder